Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - مديرعامل بانک سپه در نامه اي به وزير امور خارجه با تاکيد بر اينکه لغو تحريم ها دريچه بانکداري بين المللي را به روي اين بانک گشود، گفت:بانک سپه بر اساس آمار بانک مرکزي امروز رتبه نخست را در انجام عمليات ارزش کشور دارد.

به گزارش روز دوشنبه ايرنا، «محمدکاظم چقازردي» در نامه خود به محمدجواد ظريف وزير امور خارجه، ضمن تبريک دومين سال خروج اين بانک از تحريم ها و قدرداني از تلاش هاي صورت گرفته توسط مسئولان عالي رتبه کشور در اين خصوص، مهمترين دستاوردهاي اين بانک را در دوره دو ساله پسابرجام تشريح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس اعلام بانک سپه، در اين نامه آمده است: بانک سپه به واسطه نقش آفريني مؤثر در اقتصاد کشورمان پيش از آغاز تحريم ها در ابتداي سال 1386 مورد تحريم سازمان ملل قرار گرفت و مجبور به توقف فعاليت هاي بين المللي خود به مدت 9 سال شد که اثرات و تبعات اين توقف بر همه بخش هاي بانک محسوس بود و مسايل و مشکلاتي را در پي داشت.
چقازردي خطاب به وزير امور خارجه تاکيد کرد: به فضل الهي و به مدد همت و تلاش مقامات عالي رتبه کشور و درايت و مديريت جنابعالي و تلاش هاي بي شائبه اعضاي تيم مذاکره کننده، حماسه اي عظيم رقم خورد و خجسته ترين اتفاق در تاريخ بانک سپه روي داد.
به گفته وي، با لغو تحريم هاي بانک سپه، دريچه گسترده بانکداري بين المللي به روي اين بانک گشوده و زمينه شکوفايي و بالندگي هر چه بيشتر بانک فراهم شد و اکنون به استناد آمارهاي بانک مرکزي در انجام عمليات ارزي شامل اعتبارات اسنادي، بروات اسنادي و حواله هاي ارزي از لحاظ مبلغ و تعداد در سيستم بانکي کشور رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.
رئيس هيأت مديره بانک سپه همچنين به رشد 81 درصدي منابع اين بانک در دوره پسابرجام اشاره کرده و آورده است: سپرده هاي بانک سپه از مبلغ 445 هزار و 750 ميليارد ريال در آذر ماه سال 1394 به 807 هزار و 38 ميليارد ريال در پايان آذر ماه سالجاري رسيد که اين امر موجب افزايش سهم بازار نخستين بانک ايراني در بازار پولي کشور شد.
وي خاطر نشان کرد: سرمايه پايه بانک سپه با رشد 7.4 برابري در دوره پسابرجام از 11 هزار و 181 ميليارد ريال به 82 هزار و 438 ميليارد ريال رسيده است و ما شاهد افزايش نسبت کفايت سرمايه بانک از 2.12 درصد به 10.47 درصد هستيم.
چقازردي با اشاره به بهبود وضعيت اين بانک در دو سال اخير نوشت: وضعيت مانده حساب جاري بانک سپه نزد بانک مرکزي از منفي 38 هزار و 260 ميليارد ريال (اضافه برداشت) به مثبت 9 هزار و 978 ميليارد ريال در دوره پسابرجام تغيير کرد و اين بانک در موقعيت متداوم وام دهي در بازار بين بانکي قرار گرفت و بانک سپه براي کمک به اهداف دولت و بانک مرکزي مبني بر کاهش نرخ سود، منابع مازاد خود را در بازار بين بانکي با حداقل نرخ در اختيار ديگر بانک ها قرار داد.
وي به ايجاد روابط کارگزاري بانک سپه با 116 بانک خارجي اشاره کرده و نوشته است: اين بانک براي کمک به تسريع و تسهيل مراودات مالي فعالان اقتصادي و آحاد مردم با ساير کشورها اقدام به افتتاح يا فعال سازي 60 حساب نزد 32 بانک خارجي کرده است.
چقازردي با اشاره به نصب و راه اندازي سيستم جامع (Core ارزي) در همه شعب و واحدهاي ارزي بانک سپه، تاکيد کرده است: اين بانک طبق مقررات کشورهاي ميزبان سرمايه شعب خارجي از کشور خود را افزايش داده و همه آنها به سيستم تارگت2 متصل شدند و قادر به انجام عمليات متنوع ارزي و ارائه انواع خدمات بانکي به مشتريان هستند.
رئيس هيأت مديره بانک در اين نامه به گشايش اعتبار اسنادي يک ميليارد دلاري طرح پالايش گاز بيدبلند توسط بانک سپه اشاره کرده و افزوده است: طرح پالايش گاز بيدبلند به عنوان يکي از پروژه هاي ملي با 3 ميليارد دلار حجم سرمايه گذاري با عامليت بانک سپه در حال اجراست.
در اين نامه آمده است: بانک سپه در سه قرارداد تامين مالي ميان مدت (فاينانس) با اگزيم بانک کره جنوبي به مبلغ 8 ميليارد يورو، اوبر بانک به مبلغ يک ميليارد يورو و دانسکه بانک دانمارک به مبلغ 500 ميليون يورو مشارکت کرده است.
چقازردي در نامه خود خطاب به وزير امور خارجه يادآور شده است: اين بانک با تأمين مالي 36 هزار پروژه اقتصادي کوچک و متوسط و واحدهاي صنفي به مبلغ 80 هزار ميليارد ريال به افزايش و يا تثبيت توليد بنگاه هاي اقتصادي در دوره پسابرجام کمک کرده است.
به گزارش ايرنا، اين بانک سال 86 بطور هم زمان و در اقدامي بي سابقه از سوي سازمان ملل و شوراي امنيت مورد تحريم ناعادلانه قرار گرفت و پس از 9 سال هم زمان با تصويب و اجرايي شدن برجام به همت و درايت مسؤلين عالي رتبه کشور در تاريخ 27 دي ماه 1394 از تحريم خارج شد.
اخبار اقتصادي ايرنا: IRNAeco@
اقتصام*2025** 6075
خبرنگار: ليلا جودي* انتشار دهنده: زهرا هجيني نژاد
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۴۲۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.

شعب این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر ۱۴۰ هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده، بالغ بر ۱۴۸ هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و ۳۴ هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتاً حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

کد خبر 6093114

دیگر خبرها

  • مدیر عامل بانک سینا برکنار شد
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد
  • چاپلوسی فرانسه برای تل آویو: به دنبال تحریم‌های جدید علیه ایران هستیم
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری
  • مدیرعامل بانک سینا تغییر کرد/ ابدالی سرپرست شد
  • اجازه ندهید این روایت دروغ را پخش کنند!
  • بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد