Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه، محمدکاظم چقازردی در نامه خود خطاب به دکتر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه آورده است: بدینوسیله مراتب سپاس و قدرانی اینجانب, هیأت مدیره و خانواده بزرگ این بانک بابت دستاورد بزرگ خروج نام بانک سپه از فهرست تحریم های ناعادلانه بین المللی به حضور جنابعالی و کلیه همکاران ارجمندتان تقدیم می نمایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


چقازردی در ادامه نامه خود آورده است: بانک سپه به عنوان طلیعه دار تاریخ بانکداری ایران به واسطه نقش آفرینی مؤثر در اقتصاد کشورمان پیش از آغاز تحریم ها در ابتدای سال 1386 مورد تحریم سازمان ملل قرار گرفت و مجبور به توقف فعالیت های بین المللی خود به مدت 9 سال شد که اثرات و تبعات این توقف بر کلیه بخش های بانک محسوس بود و مسایل و مشکلاتی را در پی داشت .
 
* به مدد تلاش مقامات عالی رتبه و درایت جنابعالی خجسته ترین اتفاق در تاریخ بانک سپه روی داد 
مدیرعامل بانک سپه در بخش دیگری از نامه خود به وزیرامور خارجه ضمن سپاس به درگاه خداوند به دلیل این موفقیت آورده است: به فضل الهی و به مدد همت و تلاش مقامات عالی رتبه کشور و درایت و مدیریت جنابعالی وتلاش های بی شائبه اعضای تیم مذاکره کننده , حماسه ای عظیم رقم خورد و خجسته ترین اتفاق در تاریخ بانک سپه روی داد.
 
* با لغو تحریم ها دریچه بانکداری بین المللی به روی بانک سپه باز شد
رییس هیأت مدیره بانک سپه در ادامه نامه خود تصریح کرده است: با لغو تحریم های بانک سپه , دریچه گسترده بانکداری بین المللی به روی این بانک گشوده و زمینه شکوفایی و بالندگی هر چه بیشتر بانک فراهم شد.

* کسب رتبه اول در عملیات ارزی در سیستم بانکی کشور 
در این نامه آمده است: بانک سپه به استناد آمارهای بانک مرکزی در انجام عملیات ارزی شامل: اعتبارات اسنادی، بروات اسنادی و حواله های ارزی از لحاظ مبلغ و تعداد در سیستم بانکی کشور رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.
 
* رشد 81 درصدی منابع 
رئیس هیأت مدیره بانک سپه در نامه خود خطاب به وزیر امور خارجه به رشد 81 درصدی منابع این بانک در دوره پسابرجام اشاره کرده و می افزاید: سپرده های بانک سپه از مبلغ 445 هزار و 750 میلیارد ریال در آذر ماه سال 1394 به 807 هزار و 38 میلیارد ریال در پایان آذر ماه سالجاری رسید که این امر موجب افزایش سهم بازار نخستین بانک ایرانی در بازار پولی کشور شد.
 
* افزایش 7.4 برابری سرمایه پایه بانک 
دربخش دیگری از این نامه آمده است: سرمایه پایه بانک سپه با رشد 7.4 برابری در دوره پسابرجام از 11 هزار و 181 میلیارد ریال به 82 هزار و 438 میلیارد ریال رسیده و ما شاهد افزایش نسبت کفایت سرمایه بانک از 2.12 درصد به 10.47 درصد هستیم.
 
* تغییر وضعیت از مانده حساب منفی به وام دهی در بازار بین بانکی 
مدیرعامل بانک سپه در نامه خود به دکتر ظریف آورده است: وضعیت مانده حساب جاری بانک سپه نزد بانک مرکزی از منفی 38 هزار و 260 میلیارد ریال (اضافه برداشت) به مثبت 9 هزار و 978 میلیارد ریال در دوره پسابرجام تغییر کرد و این بانک در موقعیت متداوم وام دهی در بازار بین بانکی قرار گرفت و بانک سپه برای کمک به اهداف دولت و بانک مرکزی مبنی برکاهش نرخ سود ، منابع مازاد خود را در بازار بین بانکی با حداقل نرخ در اختیار دیگر بانک ها قرار داد.
 
* ایجاد روابط کارگزاری با 116 بانک خارجی 
این نامه به ایجاد روابط کارگزاری بانک سپه با 116 بانک خارجی اشاره کرده و می افزاید: بانک سپه برای کمک به تسریع و تسهیل مراودات مالی فعالان اقتصادی و آحاد مردم با سایر کشورها اقدام به افتتاح یا فعال سازی 60 حساب نزد 32 بانک خارجی کرده است.
 
* توسعه شعب خارجی بانک سپه 
در نامه چقازردی به وزیر امور خارجه ضمن اشاره به نصب و راه اندازی سیستم جامع( Core ارزی) در کلیه شعب و واحدهای ارزی بانک سپه، تأکید شده است: این بانک طبق مقررات کشورهای میزبان سرمایه شعب خارجی از کشور خود را افزایش داده و همه آنها به سیستم تارگت 2 متصل شدند و قادر به انجام عملیات متنوع ارزی و ارائه انواع خدمات بانکی به مشتریان هستند.
 
* مشارکت در قرارداد تامین مالی میان مدت پروژه های ملی 
رئیس هیأت مدیره بانک در این نامه به گشایش اعتبار اسنادی یک میلیارد دلاری طرح پالایش گاز بیدبلند توسط بانک سپه اشاره کرده و می افزاید: طرح پالایش گاز بیدبلند به عنوان یکی از پروژه های ملی با 3 میلیارد دلار حجم سرمایه گذاری با عاملیت بانک سپه در حال اجراست.
در این نامه آمده است: بانک سپه در سه قرارداد تامین مالی میان مدت (فاینانس) با اگزیم بانک کره جنوبی به مبلغ 8 میلیارد یورو، اوبر بانک به مبلغ یک میلیارد یورو و دانسکه بانک دانمارک به مبلغ 500 میلیون یورو مشارکت کرده است.
 
* تامین مالی 36 هزار پروژه اقتصادی کوچک و متوسط 
چقازردی در نامه خود خطاب به وزیر امور خارجه یادآور شده است: این بانک با تأمین مالی 36 هزار پروژه اقتصادی کوچک و متوسط و واحدهای صنفی به مبلغ 80 هزار میلیارد ریال به افزایش و یا تثبیت تولید بنگاه های اقتصادی در دوره پسابرجام کمک کرده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه این بانک سال 86 بطور هم زمان و در اقدامی بی سابقه از سوی سازمان ملل و شورای امنیت مورد تحریم ناعادلانه قرار گرفت و پس از 9 سال ؛ هم زمان با تصویب و اجرایی شدن برجام به همت و درایت مسؤلین عالی رتبه کشور در تاریخ 27 دی ماه 1394 از تحریم خارج شد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۴۹۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اقدامات سال ۱۴۰۲ بسیج سازندگی استان مرکزی

معاون هماهنگ‌کننده سپاه روح‌الله استان مرکزی به مناسبت در پیش بودن هفته بسیج اقدامات یک سال اخیر بسیج سازندگی در استان را تشریح کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سرهنگ پاسدار محمد گودرزی ظهر امروز در نشست خبری تشریح برنامه‌های هفته بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی با اشاره به اقدامات یک سال اخیر بسیج سازندگی در استان، اظهار داشت: بسیج سازندگی استان مرکزی سال گذشته تفاهم‌نامه و قراردادهای مختلفی را با دستگاه‌های اجرایی منعقد کرد که در راستای قرارداد با جهاد کشاورزی، 29 استخر ذخیره آب کشاورزی با اعتباری بالغ بر 12 میلیارد تومان و 10 یادمان شهدا با اعتباری بالغ بر 5 میلیارد تومان ایجاد شد.

وی افزود: 230 سری جهیزیه با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) با اعتباری بالغ بر 7 میلیارد تومان و سه هزار بسته کیف و لوازم‌التحریر توزیع شد، 30 واحد مسکونی با اعتباری بالغ بر 12 میلیارد تومان با همکاری بهزیستی ایجاد شد، 15 مورد بازسازی و مرمت منازل رزمندگان دفاع مقدس که توان مالی کافی نداشتند، انجام گرفت، 2 هزار و 500 تُن قیر رایگان برای جاده‌های روستایی و آسفالت بین مزارع کشاورزی این استان توزیع و 350 هزار مترمربع آسفالت انجام شد.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه روح‌الله استان مرکزی عنوان کرد: ایجاد 50 منزل برای محرومان و مددجویان، اجرای 23 هزار متر کاشی و سرامیک برای منازل محرومان با اعتباری بالغ بر 6 میلیارد و 400 میلیون تومان، اجرای 19 پروژه کانال آب کشاورزی به طول پنج‌هزار متر و تهیه و توزیع بیش از 100 بسته فرهنگی، از دیگر اقدامات بسیج سازندگی استان مرکزی در سال گذشته است.

گودرزی با اشاره به اجرای بیش از 100 ویژه برنامه در هفته بسیج سازندگی بیان کرد: برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان از 15 تا 21 اردیبهشت هدف گذاری شده است، شعار امسال هفته بسیج سازندگی همه با هم، بسیج خدمت‌رسانی نامگذاری شده است، رهبر معظم انقلاب بسیج را کلید طلایی حل مشکلات جامعه ذکر کردند و تشکیل گروه‌های جهادی یکی از طرح‌های مهم است که تاکنون با توفیقات خوبی همراه بوده است. برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی، افتتاح هفت منزل محرومان، افتتاح سد ذخیره آب کشاورزی روستایی، اجرای صبحگاه مشترک و همایش تجلیل از مادران جهادی، از جمله برنامه‌های این هفته است.

وی با اشاره به اقدامات بسیج سازندگی استان را از سال 1390 تا 1402 گفت: اجرای 320 کیلومتر شبکه آب‌رسانی به روستاها، احداث و مرمت یک‌هزار و 800 واحد مسکونی، اهدای یک‌هزار و 896 سری جهیزیه به زوج‌های کم‌برخوردار، توزیع چهار هزار و 500 تُن قیر، بهسازی و مرمت 225 مدرسه، اجرای 110 کیلومتر راه و 40 پل روستایی، لایروبی 52 قنات به طول 40 کیلومتر، توزیع 700 هزار بسته معیشتی و لوازم‌التحریر، ایجاد 210 هزار مترمکعب استخر ذخیره آب کشاورزی، بهسازی و مرمت 247 مسجد و حسینیه، ایجاد 28 نماد یادمان شهدا، احداث 32 سالن ورزشی و کتابخانه در روستاها و مناطق کم‌برخوردار و توزیع بیش از 2 میلیون پُرس غذای گرم بین نیازمندان، بخشی از این اقدامات است.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه روح‌الله استان مرکزی عنوان کرد: تأسیس 812 صندوق قرض‌الحسنه توسط بسیجیان با 41 هزار نفر عضو، پرداخت 12 هزار و 800 فقره تسهیلات اشتغال‌زایی و تعاونی، حمایت و پشتبانی از 50 شرکت تعاونی، ایجاد 15 هزار شغل، برگزاری 400 نمایشگاه اقتصاد مقاومتی، برپایی بیش از 2 هزار و 800 کلاس آموزش اشتغال و ارائه 570 هزار نفر ساعت آموزش، تشکیل یک‌هزار و 300 گروه جهادی و سازماندهی 29 هزار نفر در این گروه‌ها، برگزاری 594 اردوی جهادی، اجرای بیش از سه هزار طرح محرومیت‌زدایی و اجرای 2 هزار و 560 دوره تخصصی از جمله رسم هجرت، رسم خدمت و جهاد رسانه از جمله اقدامات اقتصاد مقاومتی سپاه روح‌الله استان مرکزی در طول 12 سال گذشته است.

گودرزی برگزاری جشنواره‌های هنری، دیدار جهادگران با مسئولان، تعمیر سه‌هزار و 350 دستگاه وسایل لوازم خانگی به صورت رایگان برای خانواده‌های محروم و سیل‌زده، ایجاد 45 قرارگاه جهادی، پهنه‌ای، منطقه‌ای و محلی، برگزاری سه دوره انتخابات و مجمع جهادگران، اجرای بیش از یک‌هزار و 500 اسکلت توسط جهادگران بسیجی و نصب آنها در منازل مناطق محروم و کم‌برخوردار، برپایی 12 نمایشگاه دستاوردهای بسیج سازندگی، تجلیل از 2 هزار و 800 جهادگر فعال را از دیگر اقدامات بسیج سازندگی استان برشمرد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • آخرین تحولات اوکراین| اعتراف کی‌یف به دستاوردهای نظامی روسیه
  • تحولات اوکراین| اعتراف کی‌یف به دستاوردهای نظامی روسیه
  • مدیرعامل بانک ملی ایران با پیامی «روز معلم» را تبریک گفت
  • تشریح اقدامات سال ۱۴۰۲ بسیج سازندگی استان مرکزی
  • مدیر عامل بانک سینا برکنار شد
  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد
  • مخالفت وزیر خارجه انگلیس با اقدام علیه سپاه
  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری
  • مدیرعامل بانک سینا تغییر کرد/ ابدالی سرپرست شد
  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است