Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ تصمیم اخیر شورای پول و اعتبار و شورای عالی هماهنگی اقتصادی (سران سه قوه) مبنی بر نحوه ادغام چهار بانک و یک موسسه متعلق به نیرو‌های مسلح در زیر مجموعه بانک سپه، مواردی بحث برانگیز از جمله نظارت بانک مرکزی بر نوع فعالیت این بانک‌ها را به موضوع مهمی تبدیل کرده است؛ در این بین نگرانی از مدیریت این مجموعه و مسائلی از جمله ضرر ده بودن بانک سپه هم شائبه‌هایی را به همراه داشته است که نیازمند شفاف‌سازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمد حسینی، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به مصوبه شورای اقتصاد مبنی بر ادغام چهار بانک و یک موسسه متعلق به نیرو‌های مسلح زیرمجموعه بانک سپه گفت: با توجه به مجوز‌هایی که درباره تاسیس بانک‌های خصوصی داده شد، اکثر ارگان‌های نظامی و دستگاه‌ها اقدام به تاسیس بانک‌هایی کرده اند که این بانک‌ها با توجه به شرایط اقتصادی و کاهش ارزش پول ملی، سرمایه‌شان کفاف انجام امور بانکداری را نمی‌داد.

وی افزود: در این شرایط برای اینکه بانک‌ها بتوانند به رسالت خود در حوزه اقتصاد عمل کنند و از کفایت سرمایه قابل توجهی برخوردار باشند، بر اساس مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی (سران سه قوه) مقرر شد که این بانک‌ها زیر مجموعه بانک سپه قرار گیرند.

حسینی با بیان اینکه بانک سپه جزء نخستین بانک‌هایی است که در عمل با حوزه و بخش‌های نظامی وارد فعالیت شده است، بیان داشت: تمام حساب‌های دستگاه‌های نظامی ما در بانک سپه بوده است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به نظارت بانک مرکزی بر نحوه فعالیت بانک سپه و بانک‌های ادغام شده در زیرمجموعه این بانک، اظهار داشت: به دلیل اینکه بانک سپه یک بانک دولتی است و افزایش سرمایه و میزان سهام این بانک به نوعی سهام دولت تلقی می‌شود لذا نظارت بانک مرکزی در این بانک نسبت به گذشته بیشتر خواهد شد. از طرفی دیگر، خدماتی که مدنظر نیرو‌های مسلح است با توجه به کفایت سرمایه این بانک نسبت به گذشته افزایش پیدا خواهد کرد.

حسینی بیان داشت: البته یک نگرانی درباره کارکنان شعب این بانک‌ها وجود داشت که مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی آن را برطرف کرد. در این مصوبه آمده است که این افراد نباید نگران باشند و همه آن‌ها به عنوان کارگر قرارداد رسمی در شعب موجود به کار خودشان ادامه خواهند داد.

این نماینده مجلس در پاسخ به اینکه آیا بانک سپه ضررده است؟ گفت: درست است که بسیاری از بانک‌های کشور در شرایط کلان اقتصادی وضعیت خوبی ندارند، اما باید گفت: ما هیچ بانک زیان‌دهی نداریم به‌خصوص در بین بانک‌های دولتی ما، بانک سپه جزء بانک‌های سودده قرار دارد و این شائبه زیان‌ده بودن این بانک وجود عینی ندارد.

وی افزود: در کل این ادغام، نظام بانکداری ما را به سمت سلامت و نظارت‌پذیری بیشتر سوق خواهد داد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به مدیریت بانک‌های زیرمجموعه بانک سپه تاکید کرد: همه بانک‌های ادغام شده تحت یک مدیریت یعنی مدیریت بانک سپه فعالیت خواهند کرد. ریاست این بانک بر اساس نظر مجمعی معطوف به وزارت اقتصاد و امور دارایی است و وزیر اقتصاد فرد موردنظر را منصوب می‌کند.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ادغام چهار بانک کاهش ارزش پول ملی بانک سپه بانک مرکزی شورای پول و اعتبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۰۲۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌های خصوصی استان کرمان هیچ کمکی به استان نمی‌کنند

استاندار کرمان گفت: بانک‌های خصوصی در استان کرمان هیچ کمکی به استان نمی‌کنند و فقط پول‌ها را جمع‌آوری می‌کنند و محلی برای فرار سرمایه از استان شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدمهدی فداکار صبح امروز در نود و هفتمین شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان که با حضور حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان، مهدی بخشی دادستان و جمعی از مسئولین استان و نمایندگان صنایع، بنگاه‌های اقتصادی و اصناف کرمان برگزار شد، اظهار داشت: در موزه بانکی سیاست انقباضی وجود دارد و امیدواریم تامین مالی از سایر روش‌ها قدرت بگیرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در حوزه تامین مالی از طریق بانک‌ها و سرمایه‌گذاری در استان با چالش روبه‌رو هستیم و این مشکل کشور است، گفت: تامین مالی از طریق بازار سرمایه باید جدی گرفته شده و این روش آگاه‌سازی شود.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه جلسه استانداران با هیئت دولت هفته آینده در تهران برگزار می‌شود، بیان کرد: در این جلسه مشکلات حوزه اقتصادی و موانع پیش روی تولید از جمله مشکلات صادراتی عنوان می‌شود.

وی با بیان اینکه بانک‌های خصوصی در استان کرمان هیچ کمکی به استان نمی‌کنند، افزود: یکی دو بانک خصوصی سرمایه‌گذاری‌هایی در استان کردند اما مابقی محلی برای فرار سرمایه از استان شدند.

فداکار با اشاره به اینکه بانک‌های خصوصی در استان کرمان فقط پول‌ها را جمع‌آوری می‌کنند، ادامه داد: سرمایه جمع‌آوری شده مردمی در بانک‌های خصوصی باید در استان سرمایه‌گذاری شود و حتماً این مهم را پیگیری می‌کنیم.

عفت شریعتی نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی در این جلسه، اظهار داشت: کار مهمی که در مجلس یازدهم در سال گذشته صورت گرفت مصوب شدن برنامه هفتم توسعه کشور است.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی در این برنامه نقش تعیین کننده‌ای دارند و امیدواریم بتوانیم با اجرای برنامه هفتم توسعه، تحول اساسی در آینده کشور را رقم بزنیم، افزود: دشمن به دنبال آن است تا نقطه ضعف‌های کشور را بزرگنمایی کند و همه ما باید تلاش کنیم تا در این جنگ اقتصادی دشمن را ناکام بگذاریم.

نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه استان کرمان ظرفیت‌های بزرگ اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی دارد، گفت: باید از تک تک این ظرفیت‌ها استفاده بهینه در پیشبرد اهداف نظام مقدس اسلامی داشت و مردم فایده آن را ببینند.

امیر حسن‌زاده معاون امور اقتصادی استانداری کرمان نیز در این جلسه، اظهار داشت: سال گذشته با کمک همه مسئولان و فعالان اقتصادی رتبه کسب و کار استان کرمان ارتقا پیدا کرد و امیدواریم این رتبه در سال 1403 حفظ شود.

وی با بیان اینکه نمایشگاه ایران اکسپو در تهران برگزار شد، گفت: استان کرمان نیز غرفه خوبی در این نمایشگاه داشت که ظرفیت‌های استان در این غرفه معرفی شد و این غرفه رتبه برتر نمایشگاه را کسب کرد.

معاون امور اقتصادی استانداری کرمان با اشاره به اینکه در حوزه شعار سال در استان کرمان از سال گذشته کارهای خوبی در جهت جلب مشارکت بخش خصوصی انجام داده است، افزود: با انتخاب شعار سال توسط مقام معظم رهبری انگیزه را برای تداوم این اقدامات بیشتر کرد.

وی با بیان اینکه امیدوار هستیم در سال جاری به نتایج خوبی برسیم، ادامه داد: مهارت آموزی و کارآفرینی اهمیت زیادی دارد که نیاز به آموزش و برگزاری دوره‌های آموزشی در استان دارد.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • بانک‌های خصوصی استان کرمان هیچ کمکی به استان نمی‌کنند
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • مدیر عامل بانک سینا برکنار شد
  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد
  • تجربه اخیر کاهش نرخ ارز در شرایط بحرانی بی‌سابقه بود
  • رئیس جدید اداره امور شعب استان گلستان معرفی شد
  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری
  • مدیرعامل بانک سینا تغییر کرد/ ابدالی سرپرست شد
  • تعاون به عنوان رکن مهم مشارکت مردم، مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است